Selasa, 5 Julai 2011

Sekali lagi..dijempOt mengurOt di lua Wilayah..

   Assalamualaikum...wrb..

Alhamdulillah... rentetan dari tujuan balik ke kampOng Pt sulOng baru2 ini.. dapat juga menunaikan hajat seOrang  sahabat lama .. yang teringin sangat berurOt dengan  sentuhan Jemari Pintar... 

Apa salahnya.. segalanya secara kebetulan.. alang2 berada di kampOng..walaO sesibuk mana pOn.. permintaan sahabat tetap di tunaikan.. Saudara rOslan zaini adalah seOrang kOntraktOr melayu berdarah jawa yg berjaya di daerah Air Hitam, Muar .. Beliau  adalah sahabat karib  Jemari Pintar sejak zaman persekOlahan ..dari darjah satu hingga sekarang.. Tali silaturahim antara kami ..hanya dapat di akrabkan melalui talian telefOn saja...Walau terlalu jarang dapat bertemu.. kami sentiasa akrab ... 
Justeru .. kesempatan untuk bertemu dan berbOrak tentu tidak di tOlak biar pOn ..malam sudah larOt...kesempatan ini juga di penOhi sebaik2nya untOk merasai sentOhan urOtan Oleh Jemari Pintar.. Sebenarnya ini adalah kali yg  ke 2 saudara rOslan  merasai berurOt bersama Jemari Pintar.
."...Nanti tOlOng datang lagi ... syOk betOl berurOt dgn engkaO.. sakit2 aku yg aku tanggOng dulu2.. dah Okey sekarang... aku nak kekalkan..." 
Terima kaseh banyak2 ye sahabat... kerana menghargainya... Insyaallah.. jika ada kesempatan pulang lagi ke Pt SulOng...pasti ke Air Hitam Muar.... Wassalam..           

Tiada ulasan:

Catat Ulasan